AKNÁS VÍZMÉRŐK

CORONA MWI - Rádiózható nedvesenfutó vízmérő

A CORONA MWI többsugaras, nedvesenfutó aknás vízmérő, amely ötvözi a jó bevált többsugaras technológia előnyeit a távleolvasás kínálta lehetőségekkel - akár utólagosan, a beépítés helyén is felszerelhető IZAR RC 868 I kompakt rádiómodullal vagy IZAR PULSE I impulzus jeladóval, a hitelesítés megsértése nélkül. Robusztus, kompakt kialakítása és moduláris felépítése teszi ideális megoldássá családi házak, kisebb közösségek hidegvíz fogyasztásának mérésére.

CORONA MNK - Nedvesenfutó házi vízmérő

Családi házak, kisebb közösségek hidegvíz fogyasztásának mérésére. (50°C-ig)

CORONA MCI - Rádiózható nedvesenfutó mérőkapszulás vízmérő

A CORONA MCI többsugaras, nedvesenfutó, kapszulás vízmérő, melynek jellemzője, hogy konstrukciójának köszönhetően a hitelesítési ciklus lejártát követően csak a mérőkaszulát kell kicserélni a helyszínen, a vízmérőház a vezetékben marad, így a mérőcsere olcsóvá és egyszerűvé válik. A házban kialakított ülékbe visszacsapó szelep szerelhető, amelyhez azután csak a plomba megsértésével lehet hozzáférni. Moduláris kialakítása pedig lehetővé teszi IZAR RC 868 I kompakt rádiómodul vagy IZAR PULSE I impulzus jeladó felszerélést, akár utólag, a hitelesítés megsértése nélkül.

HYDRUS - Ultrahangos vízmérő

A HYDRUS ultrahangos vízmérő a vízmérés jövőjébe enged bepillantást. Ultrahangos elven működik, így nem tartalmaz mozgó/kopó alkatrészeket, ezáltal hosszú távon képes nagy pontosságú mérést biztosítani, akár erősen szennyezett víz esetén is, emellett tetszőleges helyzetben beépíthető és nem szükséges egyenes csőszakaszokat biztosítani. Integrált rádiómoduljának köszönhetően távleolvasási rendszerbe illeszthető, a mérő programozható funkciói (adatok tárolása, riasztás és hibakódok stb) pedig Smart Metering alkalmazások számára is alkalmassá teszik az eszközt.

ALTAIR V3 - Gyűrűdugattyús vízmérő

Az ALTAIR V3 gyűrűdugattyús vízmérő fő sajátossága a technológiájára jellemző kiemelkedő pontosság (akár R500 → jobb mint D osztály!) és sokoldalúság. Kompakt felépítésének köszönhetően egyaránt alkalmazható fő és mellékmérőként, robusztussága hosszú távú pontosságot biztosít, modulári felépítése pedig optimális választássá teszi ott, ahol a vízmérők távleolvasása tervezési szempont - moduláris felépítésű, így utólagosan is ellátható IZAR RC 868 I kompakt rádiómodullal vagy IZAR PULSE I impulzus jeladóval, a hitelesítés megsértése nélkül.

ALTAIR V4 - Gyűrűdugattyús vízmérő

Az ALTAIR V4 a gyűrűdugattyús vízmérők legújabb generációjának tagja, összhangban az MID irányelveivel és a vevői igényekkel. Kompakt kialakításának köszönhetően kis helyekre is könnyedén beszerelhető, és a technológiájára jellemzően nagy pontosságú mérést tesz lehetővé (akár R800!), emellett rádiós távleolvasó rendszerbe is illeszthető.

AURIGA - Egysugaras vízmérő

Az AURIGA egysugaras vízmérő hidegvíz mérésére szolgáló egysugaras fogyasztásmérő DN15 (165 és 170 mm) és DN20 (190 mm) méretben. MID hitelesített , R=160 maximális átfogással. Mágneskuplungos kialakítása révén a számláló hermetikusan el van zárva a hidraulikától, így a vízzel nem kerül érintkezésbe. Forgatható, párásodás mentes számlálója optimális leolvashatóságot biztosít bármilyen beépítés esetén.
Moduláris felépítésének köszönhetően utólagosan elázható IZAR rádiómodullal vagy impulzus jeladóval (ezáltal egyéb adatgyűjtő rendszerekhez is felhasználható), illetőleg IZAR DOSING nullázható számlálóval.